Get Adobe Flash player

Vennskapslinker

074852
Idag
I går
Denne uka
Sist uke
Denne måneden
Siste måned
Totalt
104
102
104
73387
3081
3610
74852

Din IP: 54.92.194.75
17-12-17 14:41 Europe/Oslo


Delfiakake

delfiakake

Ingredienser:

1 pakke delfiafett
250 gr. kokesjokolade
2 ss. kaffe
2 egg
3 dl. farin

Valgfritt fyll:

Peer-kjeks, geletopper, marsipanbiter.

Veiledning:

Kle en forkakeform med matpapir før du begynner på kaken. Ha fyllet klart på forhånd.
Hakk opp delfiafettet i småbiter. Pisk egg og sukker til eggedosis.
Ha kaffen i en tykkbunnet kjele. (ikke for liten) Bryt sjokoladen i biter og ha den i kaffen.
Smelt på meget svak varme (eller i vannbad). Rør i delfiafettet litt av gangen.
Hell sjokolade-/fettblandingen forsiktig i eggedosisen - litt av gangen.
Rør hele tiden. Dekk bunnen av formen med røre.
Legg et lag med kjeks, som så dekkes med røre. Legg evt. i geletopper og / eller marsipanbiter.
Hell resten av røren over. Sett i kjøleskapet til den er helt stivnet.
Skjæres i tynne skiver når den skal serveres.