69. Jarl Golie - Snømannen Kalle
Dette er opprinnelig en amerikansk låt kalt Frosty the Snowman, og det var Arne Bendiksen som oversatte den versjonen vi oftest har hørt. Den amerikanske originalen kom i 1950, og var skrevet av Jack Rollins og Steve Nelson.

68. Hanne Krogh - Jeg Er Så Glad Hver Julekveld
Denne julesangen ble skrevet av Marie Wexelsen fra Østre Toten. Melodien var det Peder Knudsen fra Vågå som skrev. Den ble skrevet i 1859, og ble utgitt i boken Ketil, en Julegave for de Smaa. Den het da Barnets Julesang. Denne versjonen er fra Hanne Kroghs sjette album, Julens Vakreste, som kom i 1983.

67. Rolf Just Nilsen/Berg Jentene - På Låven Sitter Nissen
Denne sangen er skrevet av Margrethe Munthe, og stod første gang på trykk i 1911. Den het opprinnelig Nissen og rotterne.

66. Nora Brockstedt - La Det Sne
Den amerikanske versjonen av denne sangen heter Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow! Den ble skrevet av Jule Styne og Sammy Cahn. Den norske versjonen ble oversatt av Arne Riis. Nora Brockstedt spilte den inn først i 1972, mens originalen ble skrevet i 1945.

65. Spike Jones and his City Slickers- All I Want for Christmas (Is My Two Front Teeth)
Denne låten ble skrevet i 1944 av Donald Yetter Gardner, og ble først framført på radio i 1948. Versjonen til Spike Jones kom samme år. Låtens vokalist er trompetisten George Rock.

64. Brenda Lee -Rockin' Around the Christmas Tree
Denne sangen ble skrevet av Johnny Marks for Brenda Lee i 1958. Hun var 13 år gammel da hun spilte inn låten.

63. Wenche Myhre - Hei, Hå, Nå er det Jul Igjen (medley)
Denne versjonen av medleyen som veldig mange nordmenn har hørt er en sikker vinner rundt julebordet.

62. José Feliciano - Feliz Navidad
Denne julesangen kom i 1970, og var skrevet og framført av mannen fra Puerto Rico. De resterende sangene på albumet med samme navn som også kom i 1970 er på engelsk. Feliciano er født blind.

61. Henki Kolstad - Vi Tenner Våre Lykter Når Det Mørkner
Det skal vel sies at det ikke er Henki Kolstad som synger her, men det er nå slik det er gjort siden det er fra platen Jul i Skomakergata.

60. Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland - Jolevise
Da det ble Jul i Svingen hos NRK så fikk man med seg Odd Nordstoga sammen med Ingebjørg Bratland. Adventskalenderen ble sendt første gang i 2006, og er basert på Linus i Svingen skrevet av Kjetil Indregård. Han har også skrevet denne julesangen sammen med Odd Nordstoga.