79. Arve Tellefsen, Nidarosdomens Guttekor - Deilig Er den Himmel Blå
Denne julesalmen ble skrevet av Nikolai Frederik Severin Grundvig, og kom i 1810. Det var den første salmen Grundvig skrev.

78. Merle Haggard - If We Make it Through December
Denne julelåten kom fra Merle Haggard den 27.oktober 1973, og var på julelalbumet Merle ga ut samme år. Låten nådde førsteplass på countryhitlistene i 1973.

77. Karoline Krüger og Sigvard Dagsland - O jul med din glede
Melodien i denne låten er en svensk folketone, og det var Gustava Kielland som skrev teksten.

76. Bugge Wesseltoft - Du grønne, glitrende tre
Denne låten finnes i to melodier, en skrevet av tyske Christopher Weyse og en av Edvard Grieg. Sangen er opprinnelig dansk, og stod på trykk i 1866. Denne versjonen kom i 1997. Teksten er det Johan Jacob Krohn som har skrevet. Det er vanligst å høre versjonen av Weyse i Norge.

75. Johnny Cash- The Little Drummer Boy
Denne sangen ble skrevet av Katherine Kennicott Davis i 1941, og først spilt i 1951 av Trapp Family Singers (de du kjenner fra Sound of Music). Versjonen til Cash kom i 1959.

74. Katzenjammer/Ben Caplan - Fairytale of New York
Hva skjer hvis du snur opp ned på en sang mange har hørt? Sangen er for øvrig skrevet av Jem Finer og Shane MacGowan.

73. Oslo Gospel Choir og Maria Haukaas Mittet - Det kimer nå til julefest
Dette er en salme skrevet av Grundtvig i 1817, med melodi av C.Balle i 1850.

72. Boney M - Mary's Boy Child/Oh My Lord
Opprinnelig var dette en hit med Harry Belafonte i 1956, men det er mange som har et større forhold til denne julesingelen fra 1978 i en medley med den nye låten Oh My Lord. Den ble aldri nummer 1 i Norge (endte på en 2.plass), men ble det i Storbritannia, Sverige, Sveits og Tyskland.

71. Boyzvoice - Let Me Be Your Father X-Mas
Denne julesangen kom fra parodigruppen Boyzvoice i 1999. Bandet bestod av M'Pete (Espen Eckbo), Hot Tub (Øyvind Thoen) og Roar (Kaare Daniel Steen). Da den kom tok VG utgivelsen på alvor, og ga den terningkast 1.

70. Bryan Adams - Christmas Time
Denne låten er skrevet av Adams selv, og kom ut i 1985. Han skrev den sammen med Jim Vallance, som også har skrevet det som var b-siden på singelen: Reggae Christmas. Den var opprinnelig skrevet for Ringo Starr i 1978, men han brukte den aldri. Singelen kom opp på en 2.plass på listene her i Norge.