89. Nora Brockstedt - Musevisa
Denne låten ble først framført av Alf Prøysen hos NRK radio i 1946. Teksten er fra Prøysen, men melodien basert på en tradisjonell reilender. Nora Brockstedts første versjon kom i 1972.

88. Lemmy, Billy Gibbons og Dave Grohl - Run Rudolph Run
Det var Chuck Berry som gjorde denne låten skrevet av Johnny Marks og Marvin Brodie populær i 1958. Marks var en spesialist på julelåter og skrev også Rudolf er rød på nesten (Rudolph the Red-Nosed Reindeer) samt Rockin' Around the Christmas Tree. Denne supergruppen spilte inn låten til We Wish You a Metal Christmas som kom i 2008.

87. Alan Jackson - Let it Be Christmas
Denne julelåten fra albumet med samme navn er skrevet av Alan Jackson selv, og kom i 2002.

86. Alf Prøysen - Julepresangen
Den første utgaven av denne låten på plate kom i 1957, og det er Ragnar Danielsens Orkester som spiller sammen med Alf Prøysen på låten. Singelen hadde også låten Gutteklubben Varg.

85. King Diamond - No Presents for Christmas
Så smått legendariske King Diamond laget denne harde julelåten i 1985 som en julelåt. Det var faktisk den første utgivelsen av gruppen etter at Mercyful Fate ble oppløst. Senere ble den gitt ut på samlealbumet The Dark Sides. I hvert fall noe som kan skremme en bestemor før julemiddagen om det ønskes.

84. Darlene Love - Christmas (Baby Please Come Home)
Denne låten kom opprinnelig i 1963 med Darlene Love, og er en av standardlåtene i amerikansk julemusikk. En av sangerne i bakgrunnen er for øvrig Cher, som spilte inn sin egen versjon 36 år senere. Låten ble produsert av Phil Spector.

83. Enya - We Wish You A Merry Christmas
En tradisjonell eldre engelsk låt som man tror kom tidlig på 1800-tallet. Denne versjonen er fra 2005 med irske Enya

82. Rob Halford - Silent Night
Dette er vokalist Rob Halford i Judas Priest som rocker litt ekstra med denne tradisjonelle julelåten som opprinnelig er tysk, og skrevet av Franz Xaver Gruber (Stille Nacht, heligage Nacht). Låten ble første gang spilt i 1818.

81. Paul McCartney - Wonderful Christmastime
Det var 1979, og Paul McCartney kom med en julelåt. Den nådde topp 10 i England, men er den dag i dag en av låtene fans av Beatles og McCartney kanskje diskuteres mest.

80. Alabama - Christmas in Dixie
Denne låten kom som singel i 1982, og omhandler julefeiringen sørøst i USA.