29. Dean Martin - Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!
Dean Martins juleplate med navnet A Winter Romance kom i 1959 med denne sangen fra Jule Styne og Sammy Cahn som spor to på A-siden.

28. Nat King Cole - The Christmas Song (Merry Christmas To You)
Denne sangen kalles ofte for Chestnuts roasting on a open fire, og kom opprinnelig i 1945. Det er versjonen fra Nat King Cole i 1961 de fleste har hørt. Det var den første gangen han spilte inn sangen i stereo. Mel Tormé, som skrev sangen, har selv spilt den inn flere ganger.

27. Rolf Just Nilsen - Julekveld i Skogen
Denne humoristiske julesangen kom i 1963. Det er Otto Nielsen som skrev musikken (han skrev også Du skal få en dag i måra, Pappa'n til Tove-Mette og Jeg vil være tung), han er også faren til Atle Nielsen. Teksten var det Astow Ericson som skrev. Sangen er ment som en parodi på triste julehistorier og sanger.

26. Alf Prøysen - Romjulsdrøm
Denne sangen skrev Alf Prøysen sammen med Thoralf Borg.

25. Stevie Wonder - What Christmas Means To Me
Denne julesangen er skrevet av Anna Gaye, Allen Story og George Gordy. Stevie Wonders versjon er fra hans julealbum fra 1967.

24. Band Aid - Do They Know It's Christmas?
Denne sangen ble skrevet av Bob Geldof og Midge Ure. Den ble spilt inn 25.november, og gitt ut 3.desember. Den var til inntekt for hungerskatastrofen i Etiopia. Hvem Midge Ure er? Sjekk Ultravox, og sangen Vienna.

23. Alf Prøysen - Julekveldsvisa
Melodien til denne sangen er skrevet av Arnljot Høyland. Den ble første gang utgitt i 1951. Melodien var opprinnelig til Prøysen-sangen Lærlingvise.

22. Cornelis Vreewswijk - Jultomten är faktisk död
Dette er vel en noe mer kritisk julesang enn man er vant til, men ganske morsom må man nok si den er.

21. Marvin Gaye - Purple Snowflakes
Denne sangen er skrevet av Clarence Pauling og David Hamilton, og ble senere til Pretty Little Baby av Marvin Gaye. Juleversjonen til Gaye ble ikke gitt ut før i 1992.

20. Run D.M.C. - Christmas in Hollis
Denne julesangen kom ut i 1987, og var en del av samlealbumet A Very Special Christmas. Produsent er Rick Rubin.