59. Sufjan Stevens - O Come O Come Emmanuel
Dette er opprinnelig en oversettelse av en latinsk hymne (veni, veni Emmanuel). Den eldste versjonen av originalteksten på latin er funnet i Tyskland fra 1710. Denne versjonen til Sufjan Stevens kom i 2006.

58. Aasmund Nordstoga - Tolv dager i jola
En norsk versjon av den engelskspråklige 12 days of Christmas. Originalt tror man likevel at sangen er fransk, men den mest kjente er den engelske versjonen. Den første trykte versjonen av sangen er fra 1909, og et arrangement av den engelske Frederic Austin. Denne versjonen av bror Nordstoga kom i 2011.

57. Herborg Kråkevik - Viss eg var ein julekonge
Sangen fra adventskalenderen kom første gang i 2012. Herborg Kråkevik spilte i serien selv.

56. Art Garfunkel - O Come All Ye Faithful
Dette er også en opprinnelig latinsk julesang, Adeste Fideles. Det er usikkert hvem som egentlig skrev den, men man vet at den engelske oversettelsen ble gjort av den katolske presten Frederick Oakley.

55. Carola - Nu tändas tusen juleljus
Denne svenske julesangen ble skrevet av Emmy Köhler i 1898. Den norske oversettelsen er gjort av Lars Søraas. Denne versjonen av Carola er fra 1999.

54. Sinead O' Connor - Silent Night
Denne tyske julelåten ble oversatt av John Freeman Young i New York i 1859.

53. Willie Nelson - Frosty the Snowman
Snømannen Kalle har også fått sin countryversjon med Willie Nelson. Denne versjonen er fra 1979 på det som var Willie Nelsons første julealbum: Pretty Paper.

52. Lewi Bergerud - Når kjerkeklokka slår
Dette er en fornorsket og omskrevet versjon basert på en sang du får flere ganger på denne listen: Fairytale of New York. Lewis versjon kom i 2016. Oversettelsen er av Trygve Skaug.

51. Sølvguttene med Ole Edvard Antonsen - Ave Maria
Dette er en gammel katolsk latinsk bønn, og musikken er skrevet av Schubert. Hans versjon het Ellens dritter Gesang (Ellens tredje sang) opprinnelig til et dikt av Sir Walter Scott.

50. Whitney Houston med The Georgia Mass Choir - Joy to the World
Det er Isaac Watts som skrev dette diktet i 1719, og låten er den mest publiserte julesangen i USA. Melodien er Antioch av Händel.